Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
pssst... faktiskt så heter jag Anna det är mitt egna namn som märks i näst sista "lite-klurig-raden"


intet och reflexen

hur kan rum
vara så
tömda

nyss skönt
välvande av
oss

varför räcker
inte jag
som enda

mina hjärtslags
bankande i bara
mitt egna bröst

en enda jag
räcker alldeles
inte alls

för att vara
varande vara
med

och av
var anna n
oss






Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-23 17:32



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Orden känns och berör...
2014-11-24
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP