Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: Ego


Corvus Monedula

Kajor på takås

speglar sig i regnvåt yta

är beredd på flykt

 

Samtal skapar osämja

alla lättar samtidigt

 

© Kjell Åhsberg     




Bunden vers (Tanka) av Kjell Åhsberg
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-24 17:18



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Fint foto med fina ord till /kram
2014-11-25

    ej medlem längre
Verkligen en fin tanka. Underbar bild som harmonierar med texten!
2014-11-25

  Respons VIP
Fascinerande fåglar och dikt
2014-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Kjell Åhsberg
Kjell Åhsberg