Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nudda ditt hjärta.

Trotsa storm mörker regn och kyla, ta emot värmen från min själ.
Om jag endast en kort minut kan möta, din tanke till att må väl.
Låt min tanke få nudda ditt hjärta, låt min tanke få dig att orka tro.
Så tar vi nya tag i morgon , då våra själar funnit ro.




Fri vers (Fri form) av majsis
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-24 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

majsis