Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankarnas tombola

När tankarna flyger iväg
öppnas portarna
till det förflutna landskapet
stilla sorl hörs i bakgrunden
är det minnenas sorl

Bilder flimrar förbi
framträder
löses upp
försvinner

Vissa passager
är helt blanka
liksom raderade
ligger där är och väntar

Tankarna lyckas inte
bryta upp de stängda
dörrarna




Fri vers av AA VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-24 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP