Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ide

En synnerligen grå dag
regntung
november
liv i dvala
längtar efter ljus

Tänder ljus
sätter på en brasa
boar in mig i mitt
ide




Fri vers av AA VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-24 22:33



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Sprakandes i elden ger inre harmoni...man kan se in i lågorna och känna friden i dina rader.
2014-11-24
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP