Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid evighetens gräns

 

 

Det bubblar

det pulserar

samlade galaxer

i stjärnors glans.

 

Bortom förnuftets gräns

finns gapet mellan

tro och vetenskap.

 

Ett enda ord

som förenat de två.

 

Men inget svar

kan komma igenom

dimensionen mellan

världen vår

och evigheten bortom.

 

Vi tror och vi vet

men ingen tror på svaret

och ingen vet skillnaden.

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av M M Mannheim VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-11-24 23:52



Bookmark and Share


  louisegirl
En mycket tänkvärd text..<3
Bra skrivet!
2014-11-25

  Havsbris
tro och vetenskap... jaaaa och är inte allt "gjort" av Man till Man?!

undrar vart börjar sanningen och slutar galenskap... :P
2014-11-25
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP