Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
And the days are not full enough Ezra Pound


Litet rött


i de små linjerna
just där de vackraste nyanserna av kväll
möter hasselmusens nos och undran
drar livets oförklarade susning
genom gräs och ängsull
och genom litet hjärta
rött



 




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 251 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2014-11-25 22:03



Bookmark and Share


  Minkki VIP
,,
2014-11-30

  Stefan Albrektsson
Så vackert med sina många susande "s", klangfint mellan "gräs"-"ängsull"-"hjärta", och en helt bedårande bild. Fint!
2014-11-26

    Sefarge VIP
Att se det stora i det lilla.
Det är Diktens väsen.
Och Du har"fångat"det.
Tack!
2014-11-26

    ej medlem längre
Så rart. Så fint.
2014-11-25

    Silverbjer
Utsökt!
2014-11-25

  Peter Stjerngrim VIP
Kram!
2014-11-25

  Ollle
Jag gilla den, Tummen upp!
2014-11-25

    ej medlem längre
Pittoreskt, vackert.


2014-11-25
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP