Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild copyright NASA


Cikadornas sång

 

 

Ljudet hörs i rymden

kommer ljusår bort.

 

Det är cikadornas tid

i rymden.

 

Att rymden är tyst

är fel

det bara är så.

 

Vi måste bara lära oss att lyssna

samma som att tro.

 

Cikadornas sång i rymden

hörs för att vi ska lära oss

tyda tecknen i skyn.

 

Vi måste börja se

och lära oss tyda 

vad rymden har att säga.

 

 

 




Bunden vers av M M Mannheim VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-25 23:56



Bookmark and Share


  Havsbris
se, känna, höra, lukta, smaka :P
2014-11-27

  WyS VIP
Ja, lyssna på din inre rymd!
2014-11-26

    ej medlem längre
Så sant!
2014-11-26
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP