Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild jag framför datan!


Försöker att vara glad ändå!

Känner mig trött och likgiltig

Jag har ont I varenda böjbar led I kroppen

 

Försöker att vara glad ändå!

Burrar upp mig som en färggrann underlat

 

Mina tankar dem far och landar

Det finns de som har det värre

 

Men vadå! detta är ju jag som tar dag för dag

Skänker den värme och kärlek jag kan :)  kram

 

(Copyright ©:Lars Hedlin 2014-11-26)

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 307 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-11-26 10:16



Bookmark and Share


  anits VIP
Krya på dig, så fint att du har positiva tankar trots allt!
2014-11-27

  ResenärGenomLivet VIP
Gott att du ändå försöker vara positiv...kram till dej...
2014-11-27

  Fem hjärtan VIP
Krya på dig min vän! Varm kram
2014-11-27

    ej medlem längre
Sänder över några kramar till dig, jag med:)
2014-11-27

  Magica VIP
Jobbigt, hoppas du mår bättre snart, kram!
2014-11-27

    prima donna
Kram!
2014-11-27

  Carina Bendix
Håll ut. Snart känns det bättre. Kram till dig från mig
2014-11-26

  Ingrid Trolle
Du har en fantastisk
kämpaglöd. Beundransvärd
Snart vänder sig året igen
och står stilla en vecka.
SEDAN går vi mot ljusare
tider och du ska se att
allt blir bättre.
Kram
2014-11-26

  Angel of love
Krya på dig och fortsätt kämpa.
Kramar och styrka till dig <3
2014-11-26

    ej medlem längre
Kämpa på vännen! Du behövs och är viktig.
2014-11-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
Hålla ut
pröva på
livet hårt
måste
ändå gå
2014-11-26

    Dan Myrbeck
Jaa, du skriver alltid varma och livsbejakande texter!
2014-11-26

  Teresia Ridell
Positiv fokus, lättare ibland än annars.. Bra tänk, styrkekramar tillbaka !
2014-11-26

  Ljusletaren
Stress, tankar plus oro sätter sig också i kroppen. Gå inte in i den berömda väggen /kram
2014-11-26

  louisegirl
Starkt skrivet..
Berör mig <3
2014-11-26

    ej medlem längre
Jag gillar din spirit, och texten!
2014-11-26

  Rise Little One
Kämpa på vännen.
2014-11-26

  Marita Ohlquist VIP
Du verkar vara en riktig kämpe!
2014-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin