Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi var fulla men inte på alkohol

vi var fulla
inte på alkohol men på livet
där bakfyllan var verkligheten




Fri vers (Fri form) av Ebba D
Läst 248 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-11-26 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ebba D