Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi vill inte glömma, men inte heller minnas

våran historia blev inte lång, ryms på ett halvt A4
men den har skrivits
kommer finnas kvar
inte för historievetare
men i dig, i mig
ett källarkiv ingen annan har tillgång till
förutom du och jag
vi vill inte glömma
men inte heller minnas

























Fri vers (Fri form) av Ebba D
Läst 297 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-21 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ebba D