Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du och jag klockan nolltretjugotvå

ett berg
du och jag klockan nolltretjugotvå
himlen ändrar färg
från nattsvart till ljusaste blå

borde du inte nu säga de ord
som vi alla längtar efter att få höra,
borde du inte nu luta dig,
ännu närmre mig
och viska i mitt öra

men du håller mig hårt i handen istället
som om du vore rädd att jag skulle gå
























Fri vers av Ebba D
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-04 21:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Handlingar säger mer än ord
2015-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Ebba D