Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖNSTERTITTARE

 

Utanför

tittar

innanför

 

ser liv

han

vill ha

 

påklädd

docka

i kök

 

avklädd

docka

i sovrum

 

allt han

önskar

hett

 

men

aldrig

får

 

bara

tittar

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-11-27 17:43



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Annorlunda. Bra.
2014-11-28

  Lars Hedlin
Mycket bra!
2014-11-28

  Connie
Wow, den här är vansinnigt bra!
2014-11-27

  Valter Örn VIP
Här kan man verkligen tala om utanförskap. Bra beskrivet!
2014-11-27

  S.A.I. Steve Lando VIP
välgjord beskrivning
2014-11-27

    ej medlem längre
Här finns både ensamhet och längtan.
2014-11-27

  Lehva VIP
Vilken insiktsfull, vacker och vemodig text.
2014-11-27

    ej medlem längre
En fin och lite vemodig text, kanske om utanförskap..
2014-11-27

  Marita Ohlquist VIP
Stark text om längtan och saknad!
2014-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP