Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

åder



ur
bergs åder




smider
en hand

silverkannan






skänker natten
hällande

forsar




jag är en droppe
vilken kysser din ögonrymd







jag söker dig

du

hand

i omkrets




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 283 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-11-27 23:43



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
För mig kräver texten uppehåll eller pauser. När jag läst några gånger tror jag mig funnit koden. Fint
2014-12-03

  Heikki Hellman
På något lämpligt sätt är din text gåtfull för mig och får min fantasi att galoppera……….!
2014-11-30

  Lars Hedlin
Underbart skriftat med känsla och ton!
2014-11-28

  Jan Widströmer VIP
Tänkte Pathetique-sonatens andra sats...
2014-11-28

    ej medlem längre
Vackraste vackraste själ, som vackert förmedlar det vackraste! <3
2014-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser