Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Transformation

Ordens kött
bränner av min kropp.
Ljuspunkter förkolnas.
Just så är processen.
Först orden, och sedan:
Bit efter bit. Jag svartnar.
Ett slags råmaterial bryts fram mellan raderna.
I svartjord, avfall och avlagringar.
Men det vet du inte.
Du vet inget om lågorna som knådat mig,
blåa, sirenliknande.
Som skapat mig.
Diamanterat mig.





Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-11-28 18:00



Bookmark and Share


  Epione VIP
Starkt som ett avsked med mycket smärta, du förmedlar dina ord på ett väldigt speciellt sätt. Kanonbra
2014-12-08

  ing
frigörelse och bundenhet -
i transformation av materialet, utgör liv
starkt och vackert.
2014-11-28

  Veven
Diamanterat mig- vilket härligt uttryck!
2014-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP