Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man kommer till insikt om, att rädslan inte hjälper till längre utan är ett hinder, och då sluta undvika och istället införskaffa modet och våga... Att möta livet och rädslan! Väl Mött / Janne


Mod och modig!

Det här det ögonblicket,
när jag står här ensam och tömd.
Med allt jag har inombords,
allt jag äger och allt jag vill.
Jag kanske borde vara rädd,
men det här är min tur.
Min tur att visa mod!
Min tur att vara modig!




Fri vers (Fri form) av JanneArthur
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-28 09:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Imponeras av dina ords styrka.....du ÄR modig!
2014-11-28

  Tess74
Tänkvärt och stärkande
2014-11-28
  > Nästa text
< Föregående

JanneArthur
JanneArthur