Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om det är sanningen du vill ha

Konsten att gå med lätta seg
I en kropp tyngd av ett hjärta av bly

Och en tyst bön till marken under mig,
jag skulle inte ens bli förvånad eller bestört.

Snälla Snälla. Svälj mig hel, nu nu.

Med varje steg faller en brusten rustning
Vinden tar huden som sot efter en eld med sig

Och jag är ensam, här, där, då, nu.




Fri vers av Timah
Läst 306 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-28 15:49



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Va fint du skriver

Timah

Lars
2014-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Timah
Timah