Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
??


I det dunkla fördolda basgångarnas

Som den riktiga första gången jag såg dig
din blick gled förbi, sedan såg även du mig.
Musiken, allt, sakta stanna, stilla.
En upprymd skräck, gör mig ej illa.
fortfarande idag är det just så
när din ögon mina möta, där jag stå
hjärtat som i bröstet galoppera
känsla,tanke, hjärna haverera.

Jag älskar dig då, älskar dig nu.
Hoppas, känner samma, även du.




Fri vers av Timah
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-09 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Timah
Timah