Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om för många brända broar, känslor utan ord.


Det jag vill säga, som inte kan sägas

Hur jag mig än sträcker
Fördolda minnen som väcker

Skam, i min hamn
Vill ju, nå din famn
men de, hindrar mig
och du, avlägsnar dig

Ändå, är det du
Då, såväl som nu

Där finner jag mitt hem
det, som aldrig fanns hos dem




Fri vers av Timah
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-27 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Timah
Timah