Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden hittade jag på google!


Seven billion maniacs!

Seven billion maniacs

A small Deep lured into sleep

 

Proceed to kill oh so slowly

Color them blood red

 

Using their bodies

Bring life to their inner Demons

 

An evil they never saw coming

One lesson to learn

 

Survivors are left behind

It is never too late

 

(Copyright ©:Lars Hedlin 2014-11-28)

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 207 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-11-28 17:08



Bookmark and Share


  Silverflowerpoet VIP
Och jag tänker på True Blood! Ger mig samma härliga känsla; den skrämmande och ändå förförande attraktionen.
2014-12-03

  Carina Bendix
Låter som introt till en spännande film. Kan höra den läsas av en mörk, raspig amerikans mansröst. Stark och fångande text.
2014-12-01

  Angel of love
Stark och väldigt bra text.
2014-11-30

  Teresia Ridell
Brinna, fly..,försvinna... Livet rusar, sliter och drar. Inte alltid lätt att behålla fotfästet och ändå älska lätt. Stark text med mycket innehåll. Gillas !
2014-11-29

  Lindha W Gustavsson
Som alltid blir dina dikter lite extra med engelsk text. bravo!
2014-11-29

  Connie
Vi får söka inre mening i en värld som är galen! Det är aldrig försent att rädda de som blir kvar!
2014-11-29

    prima donna
En galen värld. Starkt förmedlat

2014-11-29

    Dan Myrbeck
Stark, annorlunda.
2014-11-28

  louisegirl
Värld som är helt galen..
Kanske, den skulle kunna räddas..

Tänkvärt bra skrivet!
2014-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin