Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Staffan månglaren (2014)


Staffan var en Mammons dräng
jobbavdraget gav sin peng
han rider tjuren så som få
att grannen lider det får gå

Ingen lösning finnes här
för de som allting utan är
pengarna på banken, de lysa

I tider som är utan ro
egoisten gör sitt eget bo
utanför är snart ett kast
empati, det läggs som last

Ingen lösning finnes här
för de som allting utan är
pengarna på banken, de lysa

Bästa fålen är hemlös nu
någon som jag eller som du
det skiter Staffan helt uti
han räknar guld och är så fri

2 ggr

Ingen lösning finnes här
för de som allting utan är
pengarna på banken, de lysa




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Järnkatten
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-28 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten