Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mors bak

När man ska baka pepparkaksgubbar

börjar man med att kavla upp skjortärmarna

 




Övriga genrer (Aforism) av Connie
Läst 284 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2014-11-29 00:59



Bookmark and Share


  UllaBritta
Dom är så fyndiga dina, rader, så jag tänker faktiskt att använda dom, när jag skall vara lite rolig till julen. Jag berättar att det kommer från poeter och Min vän Connie. God Jul önskar jag dig.
2014-12-03

    Dan Myrbeck
Precis som när man ska sy en kostym:

Man börjar med knapphålen.
2014-12-01

  ResenärGenomLivet VIP
Hihihi...
2014-11-30

  Lars Hedlin
Just så! Bra!
2014-11-29

  Lehva VIP
Underbar.
2014-11-29

    ej medlem längre
Sen får man se till att ha rent mjöl i påsen! He he..;)
2014-11-29

  louisegirl
Japp ;)
Bra skrivet!
2014-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie