Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

naturlig kärlig


tack och lov för mina inre känslomarker
älskade natur
som är bara kärlek och längtan
ljus och mörker i alla nyanser
dagrar
nättrer
den som hela tiden lagar mig när jag vänder hem åter
efter drabbningar i de yttre hårda
ofta så oresonliga
villkoren







Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-11-29 13:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra och starkt framfört!
2014-11-29

  Quasimodo
Ett fint uttryck för detta behov för att ha ett "utrymme" där vi är fredade och trygga!!
2014-11-29
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP