Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från google!


My silence sounds!

How to keep inside my silence sounds

I feel a part of it all I’m opened a door

 

I realize what the smile on my face mean¨

Once I dreamt about life now I dream of it all

 

I do not put my worries in what could be or not

Just a living who has find the greatest love

 

The love for me and you the love for us all

Come on and join me reach out and grab my hand

 

Feel my embrace of life

Catch the scent of my warm body and soul

 

(Copyright ©:Lars Hedlin 2014-11-30)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 328 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-11-30 14:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mjukt och vackert.
2014-12-04

  ResenärGenomLivet VIP
Så fint...
2014-12-01

    Dan Myrbeck
Varmt och kärleksfullt
skaldat.
2014-12-01

  ULJO
Briljant skaldat
2014-12-01

  Carina Bendix
Värmande ord.
2014-12-01

  Lindha W Gustavsson
Så finstämd och varm!
2014-11-30

  Teresia Ridell
Varma, fylliga ord, som vävs varmt att läsa. Tack !
2014-11-30

  louisegirl
Så varmt och vackert skrivet..
2014-11-30

    ej medlem längre
Vackra ord och varma känslor.
2014-11-30

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text i kärlekens namn!
2014-11-30

  Ingrid Trolle
Milt varmt
och vackert.
Här är min hand
2014-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin