Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minnen

söndag solen skiner, tänker sommar tänker dig
tänker skrattet ditt, fontän av pärlor bubbel
tänker dina argusögon, din granskande blick
tänker dina frågor, dina ironier
och din vilsenhet, tänker värmen, svetten
och tänker en dikt

du drack öl och jag drack vin i hotellbaren med utsikt
det var en film, du var hjälten och jag din femme fatale
jag minns din blick över bordet och din hand på min arm
jag minns promenader i sommarnatt och det blå,
jag minns det blå och glittret i havet och i älven

jag minns hur det kändes
när sommaren blev höst och du försvann
jag minns att jag saknade dig då






















Fri vers av Louise Sparring
Läst 596 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-11-30 21:56



Bookmark and Share


  Nasruddin
Vilket bra perspektiv! Fint att läsa något som skrivits efter saknadens stund - så saknaden istället för något ledsamt blir del av vackra minnen.
2014-12-01

  Lars Hedlin
Bra framfört med känsla!
2014-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Louise Sparring
Louise Sparring