Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/Havanna Gila...../


K Ä R L E K - u t a n O R D





















hon hade aldrig varit


De Stora Ordens Mästare,





men nu när han stod


på ruinens brant,


tog hon


sina sista surt förvärvade sparpengar



och kom



honom till undsättning.




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 574 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2014-11-30 15:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, fina ord till nästan!
2014-12-08

  Lena Själsöga Keijser
värmer hjärtat
2014-12-05

    Birgersdotter VIP
Fint skrivet om vacker handling
2014-12-02

  Bibbi VIP
Grattis till placering!
2014-12-02

  Christer Foghagen VIP
Hjärtats väg!!
2014-12-01

  Ingrid Trolle
Agape
2014-11-30

  Yrre VIP
inga ord, utan handling, det är kärlek det!
2014-11-30

  Teresia Ridell
Handling fylld av hjärtat, behöver inte så många ord. Fint skrivit !
2014-11-30

  bittemi VIP
Verkligen en kärlekshandling som inte behöver några ord
2014-11-30

    Sefarge VIP
Medmänsklighet
Kan uttryckas på
Många olika sätt
Och tolkas på
Olika sätt!
Tack!


2014-11-30

  Mats Edin VIP
Fin
2014-11-30

  Marita Ohlquist VIP
Ibland behövs inga ord.
Handlingen säger allt.
2014-11-30
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden