Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag önskar att du var som spaghetti

Jag doppar tårna i vattnet för att testa temperaturen.

Jag kastar spaghetti mot kylen för att se om den är klar.

Jag smakar av såsen för att se till att smakerna är rätt.

Jag provar kläderna i omklädningrum innan jag köper dem.

Jag skär i köttet för att se om det är färdigstekt.

Men vad ska jag göra med dig? Jag kan inte doppa dig i vatten, kasta dig mot kylen, smaka dig, prova dig eller skära i dig för att få svar -

det finns ingen given tidsgräns, ingen speciell temperatur, ingen rätt färg eller konsistens.

Jag antar att jag får lita på att så länge ditt leende får mig att explodera och att så länge nära är bättre än långt bort så är det bra. Även om jag gärna hade testat att skära lite i dig, bara för att liksom få se om du egentligen är min.










Fri vers av hondendär
Läst 117 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-11-30 22:34



Bookmark and Share


    Bo Malte
kör....
2014-12-01
  > Nästa text
< Föregående

hondendär