Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hade inte glömt dig ändå

Som om det var igår
jag kom hem från skolan och hittade en stor nalle på min säng
Du hade ställt honom där
Han hade en fin rosett och han log

- för att du alltid ska minnas mig, sa du, när du kollar på honom

Som om jag skulle glömma dig
Jag ligger med nallen i samma säng du ställde honom på för alla dessa år sedan
Som om det var igår





Fri vers av hondendär
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-19 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hondendär