Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur du smälte en istapp så att den kunde leva

... och vad som än händer mellan oss
så vill jag tacka dig
för att du tog min hand och drog med mig på äventyr
du visade mig hur livet kan vara
gav mig en kontrast till den verklighet jag byggt
som jag värderade så högt
utan att veta något annat
du tog min rädsla och botade den med kyssar
med din närhet hjälpte du mig att älska

tänk att jag satt där ensam i min borg
och vägrade ens försöka
med tomma ord om att ensam den är stark

på ett sätt är jag tacksam
för allt jag gjort i livet
har tagit mig till dig
Och du har ändrat allt.




Fri vers av hondendär
Läst 116 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-12-10 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hondendär