Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HALLÅ! VERKLIGHETEN ANROPAR





När min inre karta och verkligheten inte stämmer överens

måste jag rita en ny


Har med åren blivit en skicklig kartritare




Fri vers av Marita Ohlquist VIP
Läst 465 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2014-12-01 08:59



Bookmark and Share


  Respons VIP
Är det så man kan fly verklighetens krassa realiteter? Spännande tanke!
2014-12-01

  Lehva VIP
Vilken klockren och klok text.
2014-12-01

  ResenärGenomLivet VIP
Verkligheten är i ständig förändring... så är också vi...fin text...
2014-12-01

  walborg
Tänkvärt och bra
2014-12-01

  bittemi VIP
Nej aldrig blir det klart. Man måste förstå på nya sätt, leta på andra ställen...Bra skrivet av dej
2014-12-01

    Dan Myrbeck
Bra om livserfarenheter.
2014-12-01

  Lars Hedlin
Bra där :)
2014-12-01

  Ljusletaren
Bra sagt med få ord/ kram
2014-12-01

  ULJO
Underbart tänkt och förmedlat
2014-12-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Jag säger det samma! Fast jag ritar dåligt. Men bra skrivet av dig.
2014-12-01

  Cathrin M
En fin förmåga, att vara kartritare åt sig själv. Vacker dikt!
2014-12-01

    ej medlem längre
Ständigt dyker nya stigar upp...
2014-12-01

  Veven
vilken god insikt.
2014-12-01

  louisegirl
Ja ibland får man lära sig att tänka om...
Bra förmedlat!
2014-12-01

  Stefan Albrektsson
En svår nöt det där... semantikern Alfred Korzybski (tur att han kan stava till sitt eget namn ; ) skrev "The map is not the territory". Och ja, nog gäller det att vara beredd på ständiga revisioner och att hålla löst i de egna kartorna.
2014-12-01

    ej medlem längre
Ja man ser verkligheten på annat sätt med åren..
2014-12-01

  ~Snöflinga~
En mycket bra förmåga, och en så fin beskrivning av förmågan att vara flexibel och kunna tänka/rita om.
2014-12-01

  Anya VIP
Jaa erfarenhet kan hjälpa...undra vad man gör om pappret tar slut? Bra text!
2014-12-01

    Bo Malte
man lär sig...;-)
2014-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP