Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

verkningslösa verktyg/neupotrebljivi alat

Jag har en del användbara
verktyg
i min "magiska" verktygslåda
en av de är

ögönöppnare

till det inre ögat

men det är bara du själv
som kan öppna det ögat



blunda och gå in i mörkret

vakna in


Gott uppvaknande! eller

välkommen till "verkligheten"


Imam raznih upotrebljivih alatki
u mojoj "carobnoj" kutiji za alat
jedan od njih je

otvarac za oko


za ono unutarnje oko, hocu reci

ali ga samo ti mozes otvoriti

ako zelis

zatvori oci

prodji kroz mrak

i probudi se iznutra

dobro jutro!

ovo je "stvarnost"




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-01 09:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP