Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förnekelsens förbannelse


Jag förnekar bestämt
att det är som det är
för i min värld är det inte så
jag förnekar
att jag förnekar
verkligheten

i min värld
är det som jag önskar att det vore
ja, jag tror på det
jag tror på fasaden
jag själv har målat upp

jag förnekar bestämt
för jag hoppas på förändring
men innerst inne vet jag
att det inte kommer
att bli nån förändring

jag förnekar bestämt
jag skjuter upp sanningen
och då köper jag tid
jag mår bättre för stunden

jag förnekar bestämt
tills det inte längre går att förneka

vem har jag förnekat det för?




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-12-01 10:27



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Text som sjunker in och ligger kvar en stund.
Väcker tankar och känslor.
2014-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP