Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ljungdalen. Torpet med Torkilstöten i bakgrunden. Tuschteckning april -76


På skidor till Ljungris sameläger

Paus med ritblock

Vinddriven snö kring torpet

Fingrar blir stela

 

Spänner på skidor igen

Målet är samelägret

 

© Kjell Åhsberg




Bunden vers (Tanka) av Kjell Åhsberg
Läst 509 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-01 14:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint diktat med en fin bild.
2014-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Kjell Åhsberg
Kjell Åhsberg