Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT ANVÄNDA SPRÅNGBRÄDA

säg farväl

till det

som varit

 

ge det en språngbräda

för

framtids skull




Fri vers (Fri form) av Wolf Wallström
Läst 551 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-01 21:31



Bookmark and Share


    Jane S VIP
Du får vara min Mia Törnblom idag!
Jag skämtar inte, behöver dessa ord.
2015-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Wolf Wallström
Wolf Wallström