Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du sökte mig


Du sökte mig
den morgonen när
allt hopp rann ner
i brunnen

men jag var inte där

Du sökte mig
den dagen när
strängarna skar ett sår
innifrån

men jag var inte där

Du sökte mig
den kvällen när
mörkret förlöste ännu
ett liv

men jag var inte där

Du sökte mig
i gryningen när
stjärnorna bröt ihop
och djävulen blev rädd

för dig

jag har alltid varit där
jag har alltid varit där








Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-02 08:52



Bookmark and Share


  Heavenisaplacenearby
Så smärtsamt vackert!
2014-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP