Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag blir du


Jag är nästan du när

du låter bli att säga något
för att du känner att det inte
skulle tjäna nånting till

Jag är nästan du när

du blir frustrerad över
att ingen lyssnar

Jag är nästan du när

du blir arg för
alla orättvisor

Jag är nästan du när

du blir glad för
någon annans skull

Jag är nästan du

för att du blir jag

när jag blir du




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-02 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP