Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från google!


Look into my crystal ball!

Look into my crystal ball

What do you see?

 

A reflection of a lost mind perhaps?

Or lovers in the mist?

 

It is your future to seek

Choose carefully and hold on strong

 

(Copyright ©:Lars Hedlin 2014-12-02)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 178 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-12-02 16:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Magiskt fint.
2014-12-04

  Lindha W Gustavsson
Mycket spänning i dessa rader - utomordentligt bra ordat!
2014-12-03

  Angel of love
Tycker om denna text mycket.
2014-12-03

  Carina Bendix
Vackert och lite mystiskt.
2014-12-02

  Ingrid Trolle
Holding strong
Vackert!
2014-12-02

  louisegirl
Gillar mycket..
2014-12-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Nice written!
2014-12-02

  Marita Ohlquist VIP
Tycker om!
2014-12-02

    Dan Myrbeck
Nice!

I like your balls!

2014-12-02

  Teresia Ridell
Fint med djup. Speciellt sista meningen säger väldigt mycket..
2014-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin