Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Teta marioneta



Sican se toga jutra
bas je bilo lipo vrime
nije bila skroz bonaca
bila je mala mareta
ja san sidija kraj mora
kad mi je prisla ona lipa teta
i pita me jesan li slucajno vidija
njezinoga zeta

ma nisan teta
kakvoga zeta
ma kad si vec tu reci ti meni
je li istina da si ti postala starleta
ma pusti me sinko
kakva starleta
nije ti za mene
ta stroga dijeta

ajme teta
pa to je velika steta
ma sto bi ti falilo

da budes necija marioneta?






Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 270 gånger
Publicerad 2014-12-02 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP