Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att få tända ljus, ger värme och stillhet


Jag har bestämt mig

 

nu har jag bestämt mig

äntligen

det är dags att jag tar hand

om mig själv

inte gör och ställer upp

på det andra tycker och anser

jag ska göra

visst behöver jag komma ut

träffa andra

det ska inte alltid vara att det

ska göras något

nu när jag bestämt mig

känns det bättre

inte riktigt bra

jag har trots allt alla mina krämpor

som jag måste ta hänsyn till

den här hösten har det

inte riktigt blivit så

visst det har varit trevligt

att pyssla inför julmarknaden

fika tillsammans

i måndags kväll var det så skönt

att få vara hemma

det har jag inte varit sen den

13 oktober

igår kväll var vi som hjälper

till i kyrkan

bjudna till stan på mat och underhållning

jag hade anmält mig

men ju längre dagen gick

kände jag att det orkade jag inte

mitt blodsocker hade varit högt

hela dagen

så åka för att äta

kändes väldigt fel

ringde och sa som det var

jag orkade inte följa med

när jag gjort det

kände jag att mina axlar åkte ner

jag blev lugnare

då visste jag att det var rätt

att stanna hemma

så småningom kommer jag att

få veta hur det var

nu är det dags att jag

äntligen tar hand om mig själv

så jag får må så bra det bara går

det är min rättighet

det finns inte någon som

kan ta ifrån mig det

 

 

anits 3 december 2014

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-12-03 21:27



Bookmark and Share


    maija tuori

Grattis till placeringen !och fina kloka ord !
2014-12-08

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-12-08

  RitaBrunner
Ett mycket klokt beslut! Energin man har kvar som äldre behövs för en själv!
2014-12-08

  Bibbi VIP
Mycket klokt.
2014-12-07

  Eva Helene VIP
Låter mycket klokt!
2014-12-06

  ULJO
Skaldat med stor insikt
2014-12-05

  Ljusletaren
Hoppas att du lyder dig själv denna gång för denna text känns igen sen förr *ler*
/kram
2014-12-05

  Popangelov VIP
Fin betraktelse... ta hand om dig...
2014-12-04

    ej medlem längre
Så klokt skaldat!
2014-12-04

    Dan Myrbeck
Helt rätt att lyssna på kroppens och själens signaler för att få balans.
2014-12-04

  Lars Hedlin
Bra vännen lyssna till ditt inre..kram
2014-12-04

  Fem hjärtan VIP
Det tycker jag att du gör rätt i, gör bara det du vill och orkar! Kram
2014-12-04

    Birgersdotter VIP
Rätt att lyssna på ditt hjärta
2014-12-03

    ej medlem längre
Så det är så rätt av dig å följa din egen ropandets röst å unna dig omtanke om dig själv!
2014-12-03
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP