Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: CM Fäldt


En tiggarrom




Otrevligt!!!

Att stora delar av vår feta bortskämda befolkning

Låter sig rapa upp antiromska verser



Men en tiggarrom som jag hoppas på bättre

Väder


Det är jävligt kallt i Norden

För oss som sitter

Utanför




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 206 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-12-03 23:56



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Ja verkligen... Väldigt kallt!
2014-12-04

  Mats Edin VIP
Underbart!!
2014-12-04

  Bibbi VIP
I sanning är det så.
2014-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt