Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild av: Ines Honfi (Hittade dem på Google)


We will burn so bright!

Don’t leave us in dispense

Just do it

 

I know you want it to

Bring out the pure lust of us

 

Let us taste our bodies

Come to me take my hand

 

Let’s go for that wonderful ride

We will burn so bright

 

(Copyright ©:Lars Hedlin 2014-12-04)

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 205 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-12-04 14:13



Bookmark and Share


  Angel of love
Det bränns att läsa.
2014-12-05

  Connie
Hett och härligt!
2014-12-04

  Marita Ohlquist VIP
Heta känslor!
2014-12-04

  louisegirl
Hett..
Fint skrivet!
2014-12-04

  Ingrid Trolle
Kan eldsvådan
bli större? Nej
2014-12-04

  Teresia Ridell
Vackert, livfullt och brinnande.
"We will burn so bright".. Wow !
2014-12-04

    Dan Myrbeck
Instämmer med Z!
2014-12-04

    ej medlem längre
Hot hot hot!
2014-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin