Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden hittade jag på Google!


A thousand heartbeats!

 

Så lika I sinnet

Refreshing mind’

 

Berör i kropp och själ

A thousand heartbeats

 

Famnar oss varmt

We long for that kiss

 

Vi tar sakta steget

So close to each other

 

Smeker så härligt i hela vår essens

So wonderful with heavenly bliss

 

(Copyright ©:Lars Hedlin 2014-12-04)

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 150 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-12-04 14:15



Bookmark and Share


  Angel of love
Varmt och kärleksfullt.
2014-12-05

  Connie
Ljuvlig varm och sensuell!
2014-12-04

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt.
2014-12-04

  louisegirl
varmt, fint och sensuellt...
2014-12-04

  Ingrid Trolle
Rolig språkblandning
Försökte själv med
franska-svenska för
länge sedan
2014-12-04

  Teresia Ridell
Snygg mix i språket, flyter fantasifullt även i orden i sig;)
2014-12-04

    Dan Myrbeck
Varvningen av språk
is very nice.
2014-12-04

    ej medlem längre
Sensuellt.
2014-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin