Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

osagda




ett av
lönnens eldblad



landat i glipan av rötter
nu naknade

sedan gräset krupit in i markhägn
ligger helt stilla i funderande




hur kan det komma sig
att stämmor så ofta används till
det stämmor ej är givna till

stämmor är ju givna till att giva möjligheter till uttryck
liknande förtröstan, tilltro, tillit, glädje, stödjande
ömhet, kärleksord





allt medan
snön föll
ren
föll vit





i landet
är

höres stämmor
gråta




de släpptes ur mening
lades i burkar
med

tättslutande
lock

skakades
om

omskakades


av gudar sända
rörde vid
locken



stämmor klarnade

ur droppar
ur tårar
ljuder


glädje

hopp



och



almen

med den vida
kronan


med grenar fyllda av
kärleksvärnad



omfamnar
stenarnas
mossmantlar



bär med rötterna
tyngden
av

osagda steg




allt medan
snön föll
ren
föll vit




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 224 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-12-04 14:34



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Närvarande och
vacker med sköna
bilder
Saktmodig
2014-12-04

  Lars Hedlin
Djup och bra med evig själslig känsla!
2014-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser