Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kan




du
gav mig



giver du mig



en hand att andas

inom






jag är en vit dunskål


i tystnad
faller


detta






du
rörde aldrig

vid ormbunksbladen




lyssnade ej
till bergets toner



därav
slöts orden

in i stjärnkartans
sigill



älskade

kunde du se
detta




i hennes
silverfamn


skred synen




de bar mantlar
i vitskimmer


tystnaden de skänkte




en oblat
smältande




natten stiger in i gryning

allt
är

ett enat dropphav




hon ler


överlämnar
drömbladen




till de vilka lyssnat
in dagbräckningens
kärleksord




din hand


kan


omfamna mitt hjärta




tillåter
mina ögon




snö falla in



din
närhet




en oblat
given av renhets stämma




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 172 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-12-04 15:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tar tag i själen och värmer hjärtat
2014-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser