Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvirringens tidevarv

Det mest intressanta
är inte kommande nyval till riksdagen
utan det faktum
att de etablerade partierna verkar sakna förmåga
till en hel del
inte minst att uttala sig om
den problematik som de påstår
att c:a 1/3 av väljarkåren anser viktig.

Skall väljarna tolka det
som om vi skall ha folkomröstning
om demokratin
om rasism
om politiska spelregler ...
Eller?

Man blir litet förvirrad






Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Anita Hanssen
Läst 206 gånger
Publicerad 2014-12-04 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anita Hanssen
Anita Hanssen