Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnena flyr mig.

Jag vet att någonstans
väntar mina minnen
på att jag ska hinna ikapp

jag vet att
det förflutna krälar framför
mig Achilles.

Jag vet att:
glömskan springer snabbare




Fri vers (Fri form) av Afatiskapasi
Läst 221 gånger
Publicerad 2014-12-04 23:54



Bookmark and Share


  Minkki VIP
du väcker många tankar med din text
2014-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Afatiskapasi
Afatiskapasi