Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla flyter (...)

Floden vill flyta genom min mun
Mina ord, utan att veta
att den är en flod.
Nu ska den flyta ensam och trött
för att en dag nå sitt eget slut
Nu ska floden hitta dina ögon
och aldrig glömma sitt namn
men aldrig förbli densamma
Vad vi än kallar den.




Fri vers (Fri form) av Afatiskapasi
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-24 01:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Afatiskapasi
Afatiskapasi