Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag

 

 

Jag låter mig inte tystas!

 

Jag låter mig inte fängslas!

 

Här är jag

ej tyst

ej fånge!

 

Se mig 

för den jag är.

 

Jag

människa!




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-12-05 12:23



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Fina ord om vår rätt att vara fria, självständiga människor!
2014-12-11

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-12-10

  ResenärGenomLivet VIP
Starka ord...bra...
2014-12-07

  Bibbi VIP
Så sant.
2014-12-06

  Angel of love
Så sant och bra!
2014-12-05

    ej medlem längre
Bra och sant!
2014-12-05

  Marita Ohlquist VIP
Vilken härlig styrka!
2014-12-05

  louisegirl
Jaa vi är alla lika mycket värda, och har all rätt att säga det vi vill <3
Bra skrivet!
2014-12-05
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP