Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från google!


Met my replacement!

Met my replacement today

Had to be in that interview

 

And I wish him the very best

That’s all

 

(Copyright ©:Lars Hedlin 2014-12-05)

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 138 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-12-05 13:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mot bättre tider..
2014-12-06

  Ingrid Trolle
Strångt och välgjort.
Du går vidare mot
högre höjder
2014-12-05

  Angel of love
Ja du går mot nått bättre.
2014-12-05

    ej medlem längre
Bra gjort!
2014-12-05

  louisegirl
Bra och fint gjort, vännen
2014-12-05

  Teresia Ridell
Ja, bra sätt att hantera det på !
Fint Lars ! Kram
2014-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin