Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden är från google!


Lite lurigt, lite Klurigt!

 

Lite lurigt, lite Klurigt

Virkar snirklar ord

 

Sakta men fort sekund snabbt

Stanna upp ta ett kort och sammanfatta

 

Bli som en regissör

Fotgängarstil mil efter mil

 

Fortsätt i gränslösa manér

Sammanför och slit sen itu

 

Nej fasen nu struntar vi i det här

Vem vill ha lite kaka??

 

(Copyright ©:Lars Hedlin 2014-12-05)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 204 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-12-05 13:30



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, tack...snyggt...
2014-12-07

  Carina Bendix
Jättebra och rolig text. :)
2014-12-07

    ej medlem längre
Strålande!,
2014-12-06

  Ingrid Trolle
Härlig kaka!
Tack så mycket
monstret :)
2014-12-05

    AgnesKenshin
jag jag jag, en kaka till :)
2014-12-05

  ULJO
Ja precis mitt i prick
2014-12-05

  Veven
glatt!
2014-12-05

  Angel of love
Ler ;)
Tack
2014-12-05

    ej medlem längre
Dagens leende!
2014-12-05

    prima donna
jag spelade faktiskt kakmonstret i en julkabaré/soaré som vi hade på mellanstadiet ;) ..." jag vill ha ALLA kakor"
2014-12-05

    Birgersdotter VIP
Bra stanna upp ibland..fint skrivet
2014-12-05

  Lena Själsöga Keijser
ler
2014-12-05

    ej medlem längre
fint!!
2014-12-05

  louisegirl
Bra att bryta, när det blir för klurigt..;)
2014-12-05

  Teresia Ridell
Likt paus i julstressen...ja det behöver vi nog alla !
2014-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin